Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

DnsCB

På denne siden finner du referanser fra DnsCB. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra DnsCB eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel holdt foredrag på Den norske skole Costa Blanca.
Samuel fungerte som en usedvanlig inspirerende foredragsholder som engasjerte både elever og lærere på en måte vi lærere bare kan drømme om. Han formidlet på en levende måte tanker om hvordan han opplevde utviklingen fra å være en skoletrøtt 16 åring til å bli en reflektert moden 21 åring etter å ha vært igjennom opplevelser de aller færreste har mulighet til å forestille seg. Han har en svært god formidlingsevne og fikk en god morsom stemning i salen med det samme. Da jeg spurte elevene hva de likte ved foredraget svarte de: «alt!». Karakterer er en viktig del av skolehverdagen, og Massies foredrag står til en solid 6-er."

sitat: Grethe Møller, Teamleder DnsCB