Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

DNT Oslo og omegn

På denne siden finner du referanser fra DNT Oslo og omegn. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra DNT Oslo og omegn eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Himmeljegerne

Foredrag med: Himmeljegerne

«Vi fikk besøk av Himmeljegerne på DNT Oslo og Omegns Høstmøte i Gamle Losjen den 9. november 2016. For en herlig historie! Om søskenkjærliget om vennskap og om ekte turglede. Vi ble virkelig rørt av å se hvor mye det betyr for Simen og Mads å komme seg ut på turer og ekspedisjoner. Dere følger drømmene og får til ting vi andre bare drømmer om! Lars Martin viser en søskenkjærlighet som varmer og gir oss tro på at det virkelig finnes gode mennesker her i verden. Vi gleder oss til å følge med dere i årene framover. Og vi gleder oss til å møte dere igjen!
Alle gode turønsker fra hele DNT til Himmeljegerne.»

sitat: Kari Merete Horne, kommunikasjonsjef