Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Drammen kommune

På denne siden finner du referanser fra Drammen kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Drammen kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Einar Øverenget

Foredrag med: Einar Øverenget

"Foredraget Brikke eller aktør ble holdt for en gruppe på 75. Alle arbeider med veiledning av kolleger innen helsesektoren. Et meget nyttig og sentralt tema for en sektor med store krav til omstilling og nytenkning. Meget godt evaluert."

sitat: Rådgiver, Arild Stegen
Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

For et fyrverkeri av en motivator! Dersom du er ute etter å blåse positiv kraft inn i det du driver med, og samtidig vekke motivasjonen og engsjementet til dine medarbeidere - så er dette riktig dame å leie inn! Heia Gyrid!

sitat: Marion Kvellheim, Utviklingsrådgiver for barnehage, skole og oppvekst
Se foredragsholder
Himmeljegerne

Foredrag med: Himmeljegerne

Terningkast 6!

sitat: Linda Lerbak, Rådgiver