Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

EDB ErgoGroup

På denne siden finner du referanser fra EDB ErgoGroup. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra EDB ErgoGroup eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

Var veldig fornøyd med foredraget! Anders var godt forberedt og kunne knytte foredraget født til omstilling opp mot det som skjer i vår egen bedrift som har vært igjennom et krevende fusjonsår. Selv om temaet er alvorlig, satt latteren løst hos tilhørerne. Han fikk formidlet alvorlige tema på en meget underholdene måte full av selvinnsikt og selvironi. Veldig gode tilbakemeldinger fra våre ansatte. Underholdende, morsomt, alvorlig, masse selvironi og glede. Kan absolutt anbefales videre.

sitat: Therese Skjold Jensen