Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Eidsberg bibliotek

På denne siden finner du referanser fra Eidsberg bibliotek. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Eidsberg bibliotek eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Vellykket åpning av Ung lounge på Eidsberg bibliotek. Totalt 250 personer fikk oppleve den energiske, engasjerende og inspirerende formidleren Samuel Massie.
Arrangementet var åpent for alle, men 9. og 10. trinn fra Eidsberg ungdomsskole var spesielt invitert til den offisielle åpningen av bibliotekets nye ungdomsavdeling, Ung lounge.
Samuel Massie har skrevet boken Hold fast!, og hans historie fikk publikum til å sitte musestille. For en fantastisk historie, og en inspirerende fyr! Fra første øyeblikk fanger han oppmerksomheten til alle i rommet. Han forteller engasjerende om sitt eget liv og sin historie. Han leser utdrag fra boken sin, og alle følger nøye med. Dette var gøy!"

sitat: Elin Brandsrud, Biblioteksjef
Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

"Helt fantastisk, og utrolig viktig!"

sitat: Elin Brandsrud, Biblioteksjef