Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Eidsberg Kommune

På denne siden finner du referanser fra Eidsberg Kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Eidsberg Kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
François Sibbald

Foredrag med: François Sibbald

Etter endt motivasjonsdag for 11 samarbeidskommuner der vi hadde gleden av å oppleve Dr.thierry Dupont har vi fått mange tilbakemeldinger på foredraget. Mange fikk seg en stor opplevelse og mange gir tilbakemelding om at det er lenge siden latteren satt så løst. Foredragsholderen trollbandt hele salen i 45 min. Det var 450 kommunalt ansatte som hadde en fin dag med en god opplevelse. Bare god tilbakemeldinger.

sitat: Frede Christensen - HMS/IA Rådgiver