Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Eie Eiendomsmegling

På denne siden finner du referanser fra Eie Eiendomsmegling. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Eie Eiendomsmegling eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Jeg har jobbet med salg siden 2002, og anser meg selv som en god selger. Mange i likhet med meg mente derfor at eiendomsmegling ville være et godt valg etter jussen. Inngangen ble imidlertid mye tøffere enn hva jeg kunne forestille meg. Jeg starter å jobbe høsten 2013 samtidig som boligmarkedet i Oslo og Akershus stagnerte Introduksjonen ble således ikke noe lettere. Helt fra starten av tok jeg kontakt med mer erfarne meglere for råd og tips, men slet med å få en jevn flyt på ting. Jeg prøvde mye forskjellig, men slet med å finne én framgangsmåte for meg.
Lars kom inn i en, for meg, kritisk periode. Jeg hadde på dette tidspunktet jobbet som megler i halvannet år og slet med å få nok oppdrag. Lars bidro til å bryte opp tankesettet mitt og samtidig hjelpe meg å se ting fra en annen måte. Videre lagde vi sammen en framgangsmåte som Lars hadde erfaring med fungerte og skreddersydde den til meg. I starten gikk det litt trått og jeg hadde mine tvil, men jeg gjennomførte hver befaring som vi hadde avtalt. Etter kort tid ble prosessen veldig naturlig for meg, og jeg begynte å vinne oppdrag. Dette resulterte i bedre tillit som igjen bidro til større suksess.
Jeg har hatt en 65% økning i 2016 kontra 2015. jeg jobber videre smartere, har betydelig bedre tilslagsprosent, samt at kvaliteten oppdrag er høyere.
Jeg vil anbefale Lars på det varmeste. Ikke bare fikk han skikk på meg, men han har også fulgt meg opp i etterkant med gode innspill og råd."

sitat: Dane Matanovic
Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Fantastisk bra! Deltagerne satt som lys og det som ble formidlet ble sett, hørt og we love pellegrino! Terningkast 6."

sitat: Rita Berg Hansen, Salgsdirektør