Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

EiendomsMegler 1 Hedmark Eiendom AS

På denne siden finner du referanser fra EiendomsMegler 1 Hedmark Eiendom AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra EiendomsMegler 1 Hedmark Eiendom AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Vi har samarbeidet med Lars i mange år, og med suksess. Vi har kjørt store endringsprosesser, og brukt Lars til fellessamlinger, kontorsamlinger, rekruttering/studentsamlinger og en-til-en coaching. I tillegg har han hatt en viktig sparringsrolle for oss i ledergruppen i selskapet. Lars har en strålende evne til å se enkelt-mennesket og utfordringen den ansatte kjenner på. Han bidrar troverdig og effektivt til at den enkelte selv setter seg sine produktive forbedringsmål og skaper et fokus på arbeidsoppgaver fremfor resultat. Hans mantra er at resultat kun er en konsekvens av en handling – fokuser på det du kan gjøre noe med!
Humor er et viktig verktøy, men alltid vel tilpasset og posjonert. Aldri overdrevet. Etter et tett samarbeid i mange år anbefaler vi gjerne Lars videre, til alle andre enn våre konkurrenter…"

sitat: Fredrick Hyggen Frilseth