Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Elisabeth Frydnedal Pedersen

På denne siden finner du referanser fra Elisabeth Frydnedal Pedersen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Elisabeth Frydnedal Pedersen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kaja Nordengen

Foredrag med: Kaja Nordengen

"En utrolig god formidler, med humor og glimt i øyet på tross av et vanskelig og litt alvorlig tema. Hun traff tilhørerne godt med sitt budskap, faglige trygghet og entusiasmen for det hun holder på med. Godt gjennomarbeidet foredrag med god oppbygging og flyt. Anbefales varmt også i den settingen jeg hadde leid henne inn, 60 års lag for alle mine jenter."

sitat: Privatperson / Økonomisjef Pedro Consulting AS