Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Euronics Nordic

På denne siden finner du referanser fra Euronics Nordic. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Euronics Nordic eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Engasjerende og ærlig foredrag, som viste seg å være midt i blinken for ansatte og ledere i våre butikker. Solfrid ga oss et godt mentalt verktøy å jobbe med når det gjelder yrkesmessige relasjoner, vinklet på en profesjonell og artig måte.
For oss er det viktig å fremheve våre verdier, og her fikk vi god innføring i hvordan vi skal mestre det i en ellers hektisk hverdag."

sitat: Ann Kathrin Johansen