Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fagforbundet Bodø

På denne siden finner du referanser fra Fagforbundet Bodø. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fagforbundet Bodø eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

«Fagforbundet avd 131 i Bodø hadde gleden av Adrians fantastiske foredrag 8. November 2016.
At man kan nå sine mål, og også nå de målene man ikke visste man hadde er dette foredraget et bevis på. De godt over 60 tilhørerne satt som tente lys under foredraget. Adrian trollbandt salen, og tilbakemeldingene vi som Fagforbund har fått er fantastiske.
Fantastisk inspirerende og engasjert tøff foredragsholdet, karakter 6 +.
I ettertid vet vi mange har omtalt foredraget i positive ord til sine ledere, bedre reklame kan vel man ikke få. Adrian ønskes lykke til fra Fagforbundet i Bodø.
Vi kan anbefale Adrian på det aller sterkeste til alle. Dere vil ikke angre på det.»

sitat: Wenche Høyforslett, Hovedtillitsvalgt