Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fagforbundet

På denne siden finner du referanser fra Fagforbundet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fagforbundet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Karin Fevaag Larsen

Foredrag med: Karin Fevaag Larsen

Karin er festlig – spirituell og treffer meget bra med sitt foredrag! Hun ga oss en flott start på dagen – vi kjente oss godt igjen!

sitat: Berit Eskerud, rådgiver

-"Stor stjerne i boka til Berge"

-"Vil spesielt trekke frem foredragsholderen Berge. Stort engasjement og flink til å få
salen med seg".

- "Berge var en særs god foreleser: tema aktuelt for alle, og ikke minst i helsevesenet. Gjenkjennelig. Han skulle hatt mer tid."

sitat: Sykepleierkonferanse
Se foredragsholder
Emad Salha

Foredrag med: Emad Salha

"Dette var bare en topp opplevelse. Det gjør det også så mye mer levende når en bruker av seg selv, selv om det også er nok tøft."

sitat: Ellen Svantesen, Barne - Og Ungdomsarb.

Dette var en utrolig god og spesiell opplevelse. Siri beveger forsamlingen uansett alder, vi var fra 20 - 63 år! Setter ting i perspektiv og får fram det som virkelig betyr noe.
Hun byr på seg selv med en god blanding av humor og alvor samt en troverdighet som vil huskes lenge. Takk for at vi fikk bli litt kjent med Siri, hun vil få flere oppdrag for Fagforbundet!

sitat: Gunn Johansen, Rådgiver
Se foredragsholder
Dag Otto Lauritzen

Foredrag med: Dag Otto Lauritzen

Veldig interessant foredrag, foredragsholder holder tråden hele tiden og engasjerer publikum. Skapte mange gode øyeblikk med latter og god humor. Han var flink og hadde god formidlingsevne. Utelukkende positive tilbakemeldinger fra publikum, vi er svært fornøyd med arrangementet.

sitat: Gyrid Sollesnes, Helsefagarbeider