Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Alna barneverntjeneste, Oslo kommune

På denne siden finner du referanser fra Alna barneverntjeneste, Oslo kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Alna barneverntjeneste, Oslo kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Per Henrik Stenstrøm hadde fagdag innen temaet Kommunikasjon for Feltteamet i Bydel Alna, og Lokale tiltak onsdag 12.05.16. Undertegnede fant dagen både interessant og lærerik. I tillegg har foredragsholderen en fantastisk evne til å legge frem temaene på en givende og inspirerende måte! Jeg tenker flere innen offentlige systemer kan profittere på å anvende Per Henrik i forbindelse med temaet kommunikasjon/ personalkonflikter.

Tusen takk for bidraget!"

sitat: Eivind Johansen, Teamleder