Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Female Business Innovation Conference

På denne siden finner du referanser fra Female Business Innovation Conference. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Female Business Innovation Conference eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hedda Kise

Foredrag med: Hedda Kise

"Hedda Kise er en veldig god formidler og da hun holdt foredrag på Female Business Innovation Conference i 2016 så fanget hun hele salen med sin personlige, sterke historie. Hun hadde også en utstilling av sine bilder og fikk masse god feedback på at hun nå er blitt en fantastisk kreativ kunster og formidler sterke budskap som rører oss. Anbefaler henne på det sterkeste som foredragsholder!"

sitat: Nina Hanssen, Leder