Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Festidalen

På denne siden finner du referanser fra Festidalen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Festidalen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Ketil er i så måte ein god formidlar og kan bruke konkrete erfaringar til å så dei naudsynte ideane både hjå oss som kulturleverandør og hjå vårt lokale næringsliv som også treng innspel til si kultursponsing. Det heile kokar ned til å formidle sine verdiar og sitt bodskap til eit publikum og vi har dermed felles interesser av å gjere dette best mogleg. Thumbs up for Ketil Hvindenbråten."

sitat: Odd Steinar Arnesen, Sponsoransvarlig