Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

FINN.no

På denne siden finner du referanser fra FINN.no. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra FINN.no eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Jo Røislien

Foredrag med: Jo Røislien

"Vi digget Jo! Fikk veldig mange hyggelige tilbakemeldinger om foredraget i etterkant, FINN folket likte han definitivt og innholdet passet oss perfekt. Hils og si takk :)"

sitat: Kompetanseansvarlig Sarah Gordon
Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Jeg har vært på masse foredrag, sett presentasjoner som har inspirert, motivert og gitt meg mye som jeg naturligvis tar med meg videre! Etter å ha sett Samuel i dag sitter jeg igjen med så ufattelig mye, det var så UTROLIG bra! Jeg kan faktisk ikke helt si hva det er konkret, men den reisen han dro oss med på kan umulig bare ha motivert meg! Jeg håper han fortsetter med disse foredragene, for jeg har i allefall anbefalt Samuel videre til min bedrift (FINN.no) og håper jeg får se mer av dette i fremtiden! Det er så viktig å skryte, men så fort å glemme, men her kommer det veldig fortjent skryt for timen som ble snakket, den har han all grunn til å være fornøyd med!!"

sitat: Morten