Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fjellfilmfestivalen Gjendesheim

På denne siden finner du referanser fra Fjellfilmfestivalen Gjendesheim. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fjellfilmfestivalen Gjendesheim eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Vi stilte spørsmålet "Hvor godt likte du følgende foredrag?", med 1 som "svært dårlig" og 6 som "svært bra". Resultatet for deres foredrag var følgende (med 228 respondenter):


Av respondentene som så foredraget deres, har 60% svart at de likte det svært bra, og 37% gitt scoren 5. Det er 97% på 5 og 6, noe som er veldig bra! Hvis respondentene er et representativt utvalg, tilsvarer det 230 publikummere på foredraget.


Jeg var også på foredraget deres på DNTs høstmøte, og hørte også veldig mange positive kommentarer fra publikum som syntes det var veldig bra.

- det ser ut som dere har et bra opplegg på gang!"

sitat: Ingrid Andresen Lund