Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Flåm AS

På denne siden finner du referanser fra Flåm AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Flåm AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

Engasjert og motiverende foredrag. Me var på utkikk etter et foredrag som skulle løfte de ansatte på personalsamlingen og gi de noen enkle tips til hvordan de selv kan bidra for at hver dag skal bli litt bedre.

sitat: Nils Asbjørn Lie, HR Direktør
Se foredragsholder
Christian Strand

Foredrag med: Christian Strand

Vi er godt nøgd med Christian som debattleiar, både gjennom dialog i forkant, førebuing og gjennomføring av sjølve debatten. Han sette seg godt inn i tematikken og skapte fin dynamikk mellom dei ulike debattdeltakarane.

sitat: Dir Ingrid Lydvo