Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Flekkefjord Frivilligsentral

På denne siden finner du referanser fra Flekkefjord Frivilligsentral. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Flekkefjord Frivilligsentral eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Flekkefjord kommune arrangerte verdensdagen 2016 i samarbeid med Flekkefjord ungdomsskole og Frisk og Frivilligsentralen. I år ønsket vi å fokusere på ungdom og psykisk helse, og Adil og hans foredrag viste seg å være akkurat det vi var på jakt etter. Han fikk en fantastisk kontakt med elevene og publikum. Det jeg vil trekke frem er hans evne til å kommunisere med elevene og hans formidlingsevne til denne gruppen. Han hadde elevene i sin hule hånd i 1,5 time. Vi har fått flere tilbakemeldinger fra foreldre at elevene hadde tatt frem tema fra foredraget da de kom hjem og diskutert videre hjemme.
Vi fikk også veldig gode tilbakemeldinger fra Psykisk helsetjenester, kommunelege og
skolepsykologen som også deltok på arrangementet.
Vi som arrangør hadde god dialog med Adil i forkant av arrangementet. Han satte også av god tid til å møte både ungdommen og publikummet i Kultursenteret. Det satte de stor pris på."

sitat: Marianne Hafte, Daglig leder