Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Flytoget

På denne siden finner du referanser fra Flytoget. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Flytoget eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Per Henriks foredrag om primadonnaledelse på strategisamlingen for ledergruppen i Flytogets driftsavdeling ble både nyttig og inspirerende. Bruken av eksempler og erfaringer fra Per Henriks egen lederkarriere og involveringen av oss andre i diskusjonen ga flere aha-opplevelser og nyttige knagger til å bruke i egen medarbeideroppfølging og i egen organisasjon. Foredraget motiverte oss til nye innganger og nye momenter for neste medarbeidersamtale!"

sitat: Jarle Røssland, driftsdirektør