Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

FMC Kongsberg Subsea AS

På denne siden finner du referanser fra FMC Kongsberg Subsea AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra FMC Kongsberg Subsea AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Vibeke Holtskog

Foredrag med: Vibeke Holtskog

Jeg kan anbefale Vibeke på det aller varmeste. Hennes positive utstråling og gode gjennomførelse av kurset gav oss det løftet vi trengte for å bli tryggere i presentasjonsteknikk. Vibeke gav gode, konstruktive tilbakemeldinger og vi opplevde kurset som svært godt lagt opp, både med tanke på struktur, involvering og motivasjon for å lære. Etter evaluering internt i FMC gav Vibeke topp score fra alle mine mellomledere. Skal vi ha flere kurs, vil jeg kontakte Vibeke. En god investering når utbytte blir høyt.

sitat: Elisabeth Vethe