Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

forskning.no

På denne siden finner du referanser fra forskning.no. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra forskning.no eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kaja Nordengen

Foredrag med: Kaja Nordengen

"I ti år har vi i forskning.no arrangert seminar for informasjonsmedarbeidere ved universiteter og høyskoler. Jeg har aldri sett noen trollbinde dette publikumet slik Kaja Nordengen gjorde på årets arrangement. De vanligvis så strenge forskningsformidlerne så ut til å glemme hvorfor de var på seminar og kjempet heller om å komme med sine oppfølgingsspørsmål både etter foredraget og videre utover kvelden.
I etterkant av seminaret har vi gjennomført en evaluering blant deltakerne. I fritekst uttrykker de seg blant annet slik: «Minneverdig forelesning», «Et eksempel på en svært god formidler» og «Rett og slett helt strålende»."

sitat: Eivind Torgersen