Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Forsvarsmateriell

På denne siden finner du referanser fra Forsvarsmateriell. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Forsvarsmateriell eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Live holdt et veldig inspirerende foredrag for oss i Forsvarsmateriell. Hun er svært engasjert, ærlig og motiverende. Vi satt igjen med mange god tanker og verktøy for å komme videre i egen utvikling, og ikke minst en motivasjon til endring og forbedring. På kontoret lå det en positiv endringen i luften allerede dagen etter foredraget. Dette er noe vi vil jobbe videre med!"

sitat: Cathrine Flatum, Seksjonssjef