Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fosen Vekst As

På denne siden finner du referanser fra Fosen Vekst As. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fosen Vekst As eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Halvor Haukerud

Foredrag med: Halvor Haukerud

"Vi i Fosen Vekst ønsket oss et kick-off, og det ble sannelig et kick-off før møte med høstens mange utfordringer.
Det var en utrolig høy intensivitet på hele foredraget, vi ble holdt i ånde gjennom 2 timer. Det er sjelden man som tilhører greier holde totalt fokus gjennom et helt foredrag, men vi hadde ikke råd til å miste et eneste poeng eller historie eller sekund i Halvors nærvær. Halvor bød på seg selv fra innerst til ytterst, og det var et ekte foredrag som gikk rett inn hos oss. Krydret med egenopplevelser, levende beskrivelser, masse humor og humør ble det 2 herlige og levende timer! Han greide virkelig ikke å dra ned stemningen, selv om han prøvde iherdig. :) Vi takker for nyttig lærdom og et heidundrende slumpetreff!!!"

sitat: Veileder/sosionom Hildgunn Lomundal