Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fredensborg Fritid

På denne siden finner du referanser fra Fredensborg Fritid. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fredensborg Fritid eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ashkan Mazari

Foredrag med: Ashkan Mazari

Vi engasjerte Mazari til Kick Off for 100 ansatte innen hotell og restaurant. Budskapet var perfekt skreddersydd til publikum. Salen responderte med alt fra latterkrampe til stående applaus, og noen som ville ha en klem etter foredraget for å få overført Mazaris energi. Jeg har hørt mange foredrag i mitt liv, alt fra Stordalen til Neil Armstrong og Tony Robbins. Mazari leverte uten tvil det råeste motivasjonsforedraget jeg har hørt fra en scene noen gang.

sitat: Andreas Martinussen, CEO