Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fredrikstad kommune

På denne siden finner du referanser fra Fredrikstad kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fredrikstad kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Fredrikstad kommune brukte Nils Apeland som foredragsholder på en av våre ledersamlinger våren 2014. Nils holdt to inspirerende foredrag med viktig teori og gode eksempler som hjalp oss å øke bevisstheten vår om kommunikasjon som strategisk verktøy. Nils Apeland kan det å formidle og gjør det med glimt i øyet og mye humor! Nils er nå bestilt til et tilsvarende samling til høsten.

sitat: Ingrid Trømborg
Se foredragsholder
Renate Skaue Jørgensen

Foredrag med: Renate Skaue Jørgensen

"Renate formidlet sitt budskap til oss på en enkel og treffende måte - ujålete og relevant. Mine medarbeidere var veldig begeistret for henne, og oppgavene hun ga oss fikk oss i gang med gode refleksjoner."

sitat: Voica Imrik, Etatssjef