Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Frydenbø

På denne siden finner du referanser fra Frydenbø. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Frydenbø eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

Hos Frydenbø holdt Samuel foredrag om det å ta ansvar for egen situasjon, viktigheten av mestringsfølelse og menneskets evne til forandring.

Det ble en fortelling om det å bryte med fordommer og begrensninger for å finne tilbake til den barnslige gleden man bør ha over livet. Det å ta et skritt i feil retning definerte ikke kursen for resten av hans liv. Han satte seg nye mål, lærte seg å ta sin del av arbeidet i teamet og høstet gleden i kameratskapet som fulgte med.

Samuel viste oss at å gå ut av komfortsonen for å følge sine drømmer gav ham ekstraordinære opplevelser på både godt og vondt.

Samuel er en inspirerende foredragsholder med utrolig engasjement, ærlighet, hjertevarme og humor. Foredraget knyttes fint til både hverdags- og arbeidssituasjoner og kan absolutt anbefales.

sitat: Mona Kristin Schnell