Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Furuset Håndball

På denne siden finner du referanser fra Furuset Håndball. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Furuset Håndball eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Jeg vil gjerne få takke Anja for en utrolig bra dag nå på lørdag! Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger fra både barn og voksne.
Allerede i dag, dagen etter, brukte J10 og J11 det de lærte av Anja på kampene sine. De skrøt av hverandre og brukte motivasjonen hennes til hverandre. Det var så rørende å se og høre at de aller yngste hadde fått med seg så mye av det hun Anja snakket om. Særlig det at alle var like viktig på laget og at de ikke kunne vinne uten hverandre.
De prøvde på til og med på noen av de små tingene hun hadde vist dem."

sitat: Camilla Myrvoll-Larsen, Styreleder