Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

GET

På denne siden finner du referanser fra GET. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra GET eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Takk for interessant foredrag på fredag, tilbakemeldingene har vært veldig gode. For å summere: Jeg trodde på han. Han satte ord på ting man kan sitte å føle på selv. Det var en glede å få høre din historie. Dette ga oss mange nye tanker om hvor vi kan finne vår motivasjon og drivkraft for å bli den beste av oss selv. Du har inspirert mange, du inspirerte oss og du vil uten tvil inspirere mange flere."

sitat: Camilla Abrahamsen, Salgsleder