Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Gjensidige Forsikring

På denne siden finner du referanser fra Gjensidige Forsikring. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Gjensidige Forsikring eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Veldig bra foredrag, Paal har en unik kombinasjon av tung faglig lederkompetanse og en fantastisk formidlingsevne. Vi ble veldig inspirert!

sitat: Christine Lundberg Larsen
Se foredragsholder
Bjørn Heidenstrøm

Foredrag med: Bjørn Heidenstrøm

Bjørn har en fasinerende og sterk historie å fortelle, og han knytter det sammen med konkrete verktøy i utviklingsarbeid. Han har mye kompetanse på å sette seg mål og faktisk nå dem. Vi fikk mange gode innspill og inspirasjon til den påfølgende workshopen. Hørt på festen etterpå; er du en tapper eller er du en påfyller? Den satt! :)

sitat: Christine Lundberg Larsen - Leder, Kundesenter Fredrikstad
Se foredragsholder
Jan-Robert Henriksen

Foredrag med: Jan-Robert Henriksen

Morsomt og underholdende show. Gode forberedelser i forkant og god samhandling under showet. Samlet sett er vi meget godt fornøyd med hele "pakken".

sitat: Helge Lundgreen Bjørnsen - Leder
Se foredragsholder
Svein Harald Røine

Foredrag med: Svein Harald Røine

Veldig bra energi og masse begeistring.

sitat: Christine Lundberg Larsen - Leder, Kundesenter Fredrikstad
Se foredragsholder
Sigurd Granmark

Foredrag med: Sigurd Granmark

"Sigurd er flink til å fange opp hva som er viktig i den prosessen vi er i, og vinkler foredraget og workshop spot on. Han har en fantastisk formidlingsevne som gjør at folk virkelig lytter og tar med seg budskapet."

sitat: Christine Lundberg Larsen, Direktør
Se foredragsholder
Freddy Kjensmo

Foredrag med: Freddy Kjensmo

"
Freddy var utrolig hyggelig og imøtekommende, og ikke minst var foredraget veldig morsomt. Kun positive tilbakemeldinger fra publikum."

sitat: Are Viken, Analytiker