Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Gjensidige Pensjonsforsikring

På denne siden finner du referanser fra Gjensidige Pensjonsforsikring. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Gjensidige Pensjonsforsikring eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel Massie var siste foredragsholder på Gjensidige Pensjonsforsikring sitt årlige kick off i 2018. Tema for seminaret var hvilke endringer vi må forberede oss på i tiden som kommer. Samuel fortalte en fascinerende historie om sin egen endring fra en som hadde falt ut av skolen til deltaker på sydpolekspedisjon med Berserk. Han bød på seg selv og fortalte med innlevelse og sjarm hvordan han var og hvordan han ble.
Filmklippene var med på å gjøre historien enda mer levende. De som var til stede fikk høre en inspirerende og tankevekkende historie om hvordan livet kan endre seg, og hvordan man kan vokse som menneske."

sitat: Helene Bjørkholt, Direktør