Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Gjøvik kommune

På denne siden finner du referanser fra Gjøvik kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Gjøvik kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ståle Økland

Foredrag med: Ståle Økland

"Vi ville ha en foredragsholder som kunne gi oss og våre kolleger noen refleksjoner rundt hva fremtidens arbeidsliv vil bringe med hensyn til arbeidsformer, digitalisering og forventninger fra fremtidige kolleger. Ståle Øklands foredrag ga oss noen bilder og refleksjoner på utviklingen. Både den som har vært og som kommer. At selv om trendene endrer seg så har vi som mennesker og arbeidstakere stor evne til å finne nye måter og løsninger på utfordringene. Jeg opplevde at deltakerne var svært fornøyde med foredraget."

sitat: Marit Lium Dahlborg, Kommunalsjef