Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Golf Management AS

På denne siden finner du referanser fra Golf Management AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Golf Management AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

"Jeg har hørt Adrian Lund ved flere anledninger og også leid han inn til et eget arrangement for 200 firmakunder i Stavanger distriktet. Det er en fantastisk og inspirerende foredragsholder som på en unik måte formidler et svært viktig budskap. Vi har tidligere brukt flere av Norges mest profilerte foredragsholdere, men foredraget til Adrian er i særklasse. Om det treffer deg slik som det gjorde
med meg, sitter det i kroppen veldig lenge og det vil garantert påvirke ditt tankesett."

sitat: Ådne Stensland
Se foredragsholder
Alex Rosén

Foredrag med: Alex Rosén

"Fantastisk bra. :)"

sitat: Ådne Stensland, DL