Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

GramArt

På denne siden finner du referanser fra GramArt. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra GramArt eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Artistorganisasjonen GramArt hadde æren å få Guttorm Andreasen som konferansier på vår sommerfest på Parkteateret. Med bare artister og musikkfolk i salen, fanget Guttorm publikum fra første stund med sin entusiasme, sin enorme kunnskapsbase rundt musikk og var den perfekte konferansier. Vi, og mange med oss, var veldig imponert over Guttorm som konferansier og gleder oss til å bruke han ved en senere anledning. Han gir en trygghet og ro over arrangementet, samtidig som han har evnen til å ta ting på sparket, få folk til å le og virkelig sy sammen fine overganger. Anbefales på det sterkeste!"

sitat: Elin Aamodt, daglig leder