Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

GreenHat People

På denne siden finner du referanser fra GreenHat People. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra GreenHat People eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kjell Tore Solvang

Foredrag med: Kjell Tore Solvang

Vi har hatt gleden av å formidle Kjell Tore Solvang til næringslivet i Bergen med foredraget «Spreng dine grenser, nå dine mål!» i en årrekke.

Uten unntak har vi fått veldig gode tilbakemeldinger på det Kjell Tore gjør, og han fremstår som meget troverdig når han kan vise til så vel sine egne prestasjoner som de prestasjonene som ble levert under hans ledelse av det norske landslaget innen rosporten. Kjell Tore er en ærlig, ekte og kompromissløs mann som virkelig står for det han mener, og han evner å røre ved sine lyttere på en helt spesiell måte!

Jeg vil anbefale Kjell Tore Solvang på det sterkeste, og han blir stort sett alltid rebooket av de kundene som har ham på besøk

sitat: Roger Sandbakk, Operations Manager Bergen