Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Gyldendal

På denne siden finner du referanser fra Gyldendal. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Gyldendal eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Jo Røislien

Foredrag med: Jo Røislien

Vi var veldig fornøyde med Jo som foredragsholder. Foreløpig i questbacken vi har sendt ut har han fått 71% svært fornøyd (6/6) og 29% 5/6. En utdypning vi fikk er "Røislien var engasjerende og morsom, gøy å se matematikken i alt rundt oss".

Det var fint å forholde seg til han både før, under og etter foredraget og han var godt forberedt med et underholdende og seriøst foredrag mot målgruppen. Jo var med på å heve nivået på vår konferanse og vi er veldig glade vi valgte å booke han.

sitat: Ms Siri Therese Flamme Larsen