Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hafslund

På denne siden finner du referanser fra Hafslund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hafslund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Cecilie Ystenes guidet ledere i Hafslund Market gjennom teknikker, muligheter og spennende refleksjoner på en meget profesjonell og involverende måte. Med evne til å få med seg publikum formidlet hun budskapet sitt så man ønsket å komme i gang med en gang. Egen inspirasjon, kunnskap og engasjement for faget kombinert med god formidlingsevne gjorde at vi satt igjen med en ypperlig mulighet for og grobunn til nye refleksjoner rundt å bli en bedre utgave av oss selv, for å kunne prestere best mulig når det virkelig gjelder. Anbefales!"

sitat: Katarina Finneng