Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hammerfest Kommune

På denne siden finner du referanser fra Hammerfest Kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hammerfest Kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"...Æ e ikke like stolt av alle karakteran som kommer til å stå på vitnemålet mitt, og æ går ofte rundt å tenker at det er de tallan på det papiret som betegne mæ som menneske. Du fikk mæ til å innse at det ikke er sånn det er, og at det dessuten ikke er forseint å gjøre no med. Som du sa på foredraget i Hammerfest her om dagen har jeg gjentatt for meg selv siden. "Kan eg få det til, så kan alle". Æ har alltid hatt lyst til å bli politi, og det har æ nå bestemt mæ for å klare, selv om noen tviler på at æ er i stand til å klare det! Folkehøyskolen blei redninga for dæ, og ditt foredrag blei redninga for mæ. Det høres kanskje teit ut, men du hjelper mæ masse, og du har fått mæ til å innse masse som æ nok ikke ville klart å innse aleina. Tusen tusen takk!"

sitat: Ungdom