Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hatteland

På denne siden finner du referanser fra Hatteland. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hatteland eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Vi booket Dr Nashater Solheim for å snakke om innovasjon og digitalisering på vår RamBase Inspiration Day, og vi kunne ikke vært mer fornøyde! Nashater holdt et veldig inspirerende og engasjerende innlegg, og inviterte oss alle til å aktivt være med på foredraget. Nashater er svært profesjonell, og vinklet innlegget godt etter målgruppen. Vi kjørte også en undersøkelse i etterkant av dagen, der vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på innlegget – med en score på hele 5,5 av 6."

sitat: Siv Hafstad Grinde