Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Haugen

På denne siden finner du referanser fra Haugen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Haugen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Odd Sevland

Foredrag med: Odd Sevland

"Har kommet meg hjem etter meningsfylte dager på farlig avfalls-konferanse, og har brukt litt tid på å reflektere over hva som gjorde inntrykk og hvorfor. Det var en opplevelse å sitte i salen å se hvordan du balansert hårfint mellom humor og alvor. Hvordan du brukte deg selv og din egen historie til å få oss til å kjenne igjen oss selv, til å erindre alle de gangene vi har tatt snarveier og dermed satt vårt eget eller andres liv i fare."

sitat: Ansatt