Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Haugesund kommune – Enhet for brann og redning

På denne siden finner du referanser fra Haugesund kommune – Enhet for brann og redning. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Haugesund kommune – Enhet for brann og redning eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

"Haugesund brannvesen har vært gjennom et spesielt år mht. omstilling (hele organisasjonen var forberedt på en stor omstilling som det til slutt ikke ble noe av), og vi hadde derfor behov for litt "motiverende moro med mening". Dette leverte Anders til de grader, og fikk flettet utfordringer (og problemer) for brannvesenet inn i showet på en supert og treffende måte."

sitat: Øystein Fonnes, Leder Forebyggende