Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Helgeland Reiseliv AS

På denne siden finner du referanser fra Helgeland Reiseliv AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Helgeland Reiseliv AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Göran Adlén

Foredrag med: Göran Adlén

"I 1 time og 45 minutter holdt Göran et engasjerende foredrag for våre deltakere på årets reiselivskonferanse. Han snakket om hvorfor man må bli sosialdigital og ikke digital sosial og hadde hele salen i sin hule hånd. Göran er en av de beste foredragsholderne vi har hatt og vi anbefaler han trygt videre. Han er engasjerende, kunnskapsrik, dyktig og morsom, terningkast 6."

sitat: Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig
Se foredragsholder
Anna Kirah

Foredrag med: Anna Kirah

"Nydelige Anna, både på innsiden og utsiden, ga oss et foredrag om Innovasjon og trender som gjorde inntrykk. Ikke minst fordi hun bød på så mye av seg selv gjennom sitt foredrag. Anna er meget kunnskapsrik og formidler budskapet sitt med sjarm og engasjement, terningkast 5."

sitat: Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig
Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

«Live har en sterk og gripende historie, det er helt utrolig hva hun har gått igjennom. Men samtidig er denne flotte kvinnen (i rødt) engasjert, varm, inspirerende og morsom og deltakerne på vår reiselivskonferanse på Helgeland ga henne 4,7 av 5 mulige poeng.»

sitat: Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig
Se foredragsholder
Inger Hanne Vikshåland

Foredrag med: Inger Hanne Vikshåland

«Frisk, engasjert, ung, og veldig flink foredragsholder som fikk meget god score hos våre deltakere på reiselivskonferansen på Helgeland 2017. Inger Hanne er en flink formidler som foredro om digital markedsføring. Her var det mange gode tips å hente. Vi kan anbefale henne videre på det varmeste.»

sitat: Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig
Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

«Per Henrik holdt foredrag/workshop på vår reiselivskonferanse på Helgeland og leverte et solid og godt foredrag. Han er meget flink til å formulere seg, har en behagelig stemme og vesen, er morsom og 1,5 time bare fløy avgårde. Vi er meget fornøyd og anbefaler han gjerne videre.»

sitat: Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig
Se foredragsholder
Børge Ousland

Foredrag med: Børge Ousland

Børge Ousland var en populær foredragsholder på vår årlige reiselivskonferanse på Helgeland. Han fortalte om sin gründervirksomhet ifm Manshausen i Steigen og kunne gi mange gode tips ifht det å være gründer, midt i blinken for alle reiselivsbedriftene i salen. Børge fikk 4,7 poeng av 5 mulige på evalueringen av konferansen. Vi kan absolutt anbefale han videre.

sitat: Gunn Johansen, Reg.ansvarlig