Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Helgeland Reiseliv

På denne siden finner du referanser fra Helgeland Reiseliv. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Helgeland Reiseliv eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Morten Brandt

Foredrag med: Morten Brandt

Morten har vært en meget profesjonell foredragsholder som har levert akkurat det vi ba om. I tillegg ble det mye latter og moro og det gjorde dagen med Morten veldig bra. Han får høyeste score av oss!

sitat: Gunn Kristin Johansen
Se foredragsholder
Svein Harald Røine

Foredrag med: Svein Harald Røine

Ca. 80 deltakere på årets reiselivskonferanse fikk oppleve Svein Haralds foredrag om salg (hvordan selge flyfoto til en blind mann). På forhånd var forventningene store og Svein Harald innfridde til det fulle. Foredraget var morsomt, Svein Harald var morsom, men samtidig var det alltid en seriøsitet i bunnen som gjorde at deltakerne også satt igjen med kunnskap om salg. Godt gjort!

sitat: Gunn Johansen - Regionsansvarlig
Se foredragsholder
André Ulveseter

Foredrag med: André Ulveseter

Andrè formidler "Bilder i kampen mot særskrivingsfeil" på en forståelig måte og med mye humor. Her var det masse å lære om kommunikasjon og ikke minst, hvordan man ikke skal gjøre det. Skulle ønske han viste enda flere eksempler på særskrivingsfeil, for de var utrolig morsomme. Vel gjennomført foredrag!

sitat: Gunn Johansen