Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

HEMIT

På denne siden finner du referanser fra HEMIT. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra HEMIT eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Sven Svebak

Foredrag med: Sven Svebak

Bra å ha en dialog i forkant, slik at budskapet ble spisset i den retning som kunden ønsket. Dette ble gjort og fungerte meget bra!

sitat: Fredrik Sunde - Avdelingsleder
Se foredragsholder
Agnethe Ellingsen

Foredrag med: Agnethe Ellingsen

Workshopen innebar en praktisk tilnærming til endringsledelse som engasjerte stort. Vi fikk se hvordan våre valg og strategier kunne slå ut i praksis. Vi lære mye om personlighetsprofiler, om oss selv og at beslutninger kan slå ut annerledes enn vi hadde sett for oss. Agnethe guidet oss gjennom to engasjerende dager. En god erfaring og meget bra workshop der vi lærte på en annerledes og aktiv måte. Anbefales på det varmeste.

sitat: Stine Aasprong, Gruppeleder