Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Highland Lodge

På denne siden finner du referanser fra Highland Lodge. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Highland Lodge eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

Bianca holdt foredrag hos oss under Høyfjell og Høye Hæler. Sjelden har jeg møtt på en dame med mer guts og vilje til å dele sine erfaringer. Jeg var i utgangspunktet skeptisk til et slik foredrag under helg som skulle være gøy, men samtidig inspirerende – som Biancas foredrag er.
Jeg kunne ikke tatt mer feil – foredraget fikk salen til å smile, gråte, le og gapskratte og tilbakemeldingene vi fikk i etterkant var utelukkende positive.
Jeg anbefaler Bianca på sterkeste og kommer definitivt til å booke henne igjen!!!

sitat: Monica Bjørhovde - Kreativ leder/Arrangementssjef