Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hitra Kommune

På denne siden finner du referanser fra Hitra Kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hitra Kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Tusen takk for en flott opplevelse i går kveld, for de mange gode refleksjoner og påminnelser om det som er viktig i livet.
Tommelen opp for din livsglede og livsvarme! Og så skal du vite at det du formidler betyr så mye, min yngstemann er nå fylt opp med tanker om reiser sammen med sin bestefar og min eldstemann har et annet perspektiv på sin dysleksi og vanskene i skolehverdagen sin."

sitat: Marit Aune, Kommuneplanlegger