Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Holtskog AS

På denne siden finner du referanser fra Holtskog AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Holtskog AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Petter Bakken

Foredrag med: Petter Bakken

"Jeg har brukt Petter Bakken som foredragsholder og bidragsyter på mine konferanser ved flere anledninger. Han er svært dyktig og engasjerende i foredragsrollen, og opptatt av å gi tilhørerne konkrete verktøy og gode tankevekkere. Jeg anbefaler Petter varmt; han gir både glede, inspirasjon, nytte og læring."

sitat: Vibeke Holtskog, Eier og daglig leder
Se foredragsholder
Berta Lende Røed

Foredrag med: Berta Lende Røed

Berta er et fyrverkeri på scenen! Hun har publikum med seg fra start til slutt, og spiller på hele følelsesregisteret. Hun formidler et tydelig budskap med mange viktige tankevekkere. Små snakke-oppgaver underveis engasjerer hele salen, og timingen var perfekt. Hun er en drøm å ha med på laget for enhver konferansearrangør.

sitat: Vibeke Holtskog