Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Hovedorganisasjonen Virke

På denne siden finner du referanser fra Hovedorganisasjonen Virke. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Hovedorganisasjonen Virke eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Jan-Ole Hesselberg

Foredrag med: Jan-Ole Hesselberg

"Gode evalueringer fra deltagerne. Terningkast 5."

sitat: Bengt Herning, Direktør
Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Anja holdt et helt fabelaktig foredrag for vår næring, og vi kan varmt anbefale henne for andre som jobber med endringsprosesser. Hennes personlige tilnærming i forhold til mindset - ved å gå fra et låst til et lærende tankesett, var virkelig inspirerende å høre på. Hennes foredrag burde være obligatorisk læring i forkant av alle endringsprosesser."

sitat: Torstein Schroeder, Direktør KBS