Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

HR Norge

På denne siden finner du referanser fra HR Norge. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra HR Norge eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Jøri Gytre Horverak

Foredrag med: Jøri Gytre Horverak

«Jøri gjorde en virkelig god figur, og fremsto som særdeles kompetent og stødig i sin formidling. Hun har den sjeldne kombinasjonen av levd og personlig empiri på den ene siden, og forskningstung teori på den andre. Derfor evner hun å formidle stoffet på en måte som er både informativ og velstrukturert, men også overbevisende, personlig og fengende.»

sitat: Tone Rose Todalshaug, Fagansvarlig Organisasjon og Kultur
Se foredragsholder
Ole Petter Nyhaug

Foredrag med: Ole Petter Nyhaug

"Veldig bra foredrag og spennende og aktuelt innhold! Ingen tvil om at det er forskjeller på generasjonene på mangt og mye." og " Jeg leder en organisasjon med mange veldig unge medarbeidere, så dette var veldig nyttig."

sitat: Deltakere på Ole Petter Nyhaugs foredrag under HR Norges Beste 2016