Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Idèkokkene AS

På denne siden finner du referanser fra Idèkokkene AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Idèkokkene AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Christoffer Hovde

Foredrag med: Christoffer Hovde

”Opplevde Christoffer som ordstyrer på eventet: ”Raushet i næringslivet” i regi av Polyteknisk Forening, Innovativt Nettverk. Christoffer er nok den beste ordstyreren jeg noen gang har opplevd (og jeg har vært på en del konferanser og events..) Hele seansen på nesten to timer fungerte 100% mellom solide paneldeltakere som Bjørn Haugland, Erik Mamelund, Kathrine Aspaas og Øyvind Kvalnes. Hele opplegget med en kort innledende runde, pauser og hvordan Christoffer tok og styrte/balanserte både paneldeltakerne og publikum gjennom temaet underveis var helt unikt. Eventet var fullbooket og ble også i etterkant kåret som det beste noensinne på Polyteknisk, noe jeg vet Christoffer skal ha mye av æren for. Har i etterkant fått gleden av å benytte meg av Christoffer sin HR & lederkompetanse i tilknytning til et Innovasjon Norge støttet prosjekt jeg leder. Jeg kan derfor trygt anbefale Christoffer til både krevende ordstyrerjobber på konferanser og events, samt som en svært dyktig rådgiver/ sparringspartner i forhold til ledelse- og HR-relaterte oppdrag.”

sitat: Frode Røinaas, Sjefskokk